”Kunsthaus 7 B” din Cisnădioara este o casă a artei, care își pune spațiul la dispoziție artei moderne și contemporane a spațiului danubian, și nu numai.

 

La fel aici găsiți o expoziție permanentă de artă contemporană din colecția Thomas Emmerling.

Pe lângă aceasta prezentăm artă modernă și contemporană în expoziții tematice. ”Kunsthaus 7B” colaborează cu instituții internationale  și persoane de profil de prim rang, academii de arte, galerii, curatori și artiști din spațiul danubian. Portofoliul nostru conține grafică, sculptură, pictură, instalații și artă video, de natură conceptuală, experimentală dar și figurativă.

Casa Artei se adresează unui public international și vrea să fie placă turnantă pentru a prezenta creativitatea din spațiul danubian. Este un spațiu de dialog  pentru artiști consacrați internațional. De aceea organizează regulat art-camps în domeniile pictură și artă video.

 

Ne implicăm din convingerea, că Europa - îndeosebi spațiul danubian - este un spațiu de viață comun, care își găsește unicitatea lui  în pluralitatea culturilor și al artei. ”Kunsthaus 7B” vrea să prezinte în tocmai această unicitate. Despre inițiativa noastră găsiți aici un reportaj  


Deja în iunie 2019 jurnalistul de călătorii și bikerul Alexander Milz a vizitat România și Kunshaus 7B din Cisnădioara. Reportajul său este cu 60.000 de clickuri cel mai de succes din branșa turismului sustenabil din Transilvania. Mulțumim Alexander!  Vizionați reportaju

 


Urmăriți-ne pe Facebook

Urmăriți-ne pe Instagram

Urmăriți-ne pe Twitter

Sponsori
Programul 2021

Va fi afișat în curând