”Kunsthaus 7 B” din Cisnădioara este o casă a artei, care își pune spațiul la dispoziție artei moderne și contemporane a spațiului danubian, și nu numai.

 

La fel aici găsiți o expoziție permanentă de artă contemporană din colecția Thomas Emmerling.

Pe lângă aceasta prezentăm artă modernă și contemporană în expoziții tematice. ”Kunsthaus 7B” colaborează cu instituții internationale  și persoane de profil de prim rang, academii de arte, galerii, curatori și artiști din spațiul danubian. Portofoliul nostru conține grafică, sculptură, pictură, instalații și artă video, de natură conceptuală, experimentală dar și figurativă.

Casa Artei se adresează unui public international și vrea să fie placă turnantă pentru a prezenta creativitatea din spațiul danubian. Este un spațiu de dialog  pentru artiști consacrați internațional. De aceea organizează regulat art-camps în domeniile pictură și artă video.

 

Ne implicăm din convingerea, că Europa - îndeosebi spațiul danubian - este un spațiu de viață comun, care își găsește unicitatea lui  în pluralitatea culturilor și al artei. ”Kunsthaus 7B” vrea să prezinte în tocmai această unicitate. Despre inițiativa noastră găsiți aici un reportaj  Urmăriți-ne pe Facebook

Urmăriți-ne pe Instagram

Urmăriți-ne pe Twitter

SponsoriAcum: Armin Mühsam, Multivariant causalities


Incepem sezonul estival cu o expoziție remarcabilă. Armin Mühsam, născut 1969 în Cluj-Napoca, prezintă pictură și colaje sub titlul "Multivariant causalities". Mühsam, care actualmente trăiește și lucrează în Kansas City, Missouri, SUA, este cunoscut pentru linile și formele sale geometrice exact calculate.. "Intreaga viață este arhitectură"  își rezumă artistul, care predă la Universitatea Maryville, Missouri, opera. Cu toate acestea el totuși situiază arhitectura în peisaje, a cărei naturalețe o exprimă prin nori, frunze sau chiar printr-un pliseu baroc, excelent lucrat.

Armin Mühsam, care a avut cu opera sa succes remarcabil la Paris, München și în Statele Unite, se numără printre artiștii contemporani consacrați, ce provin din Transilvania.

Galeria Kunsthaus 7B își începe sezonul în ziua de Rusalii catolice, 23 mai între orele 16.00 - 19.00, cu respectarea regulilor Covid 19 impuse la aceea dată .

 

Expoziția poate fi vizitată mai departe cu anunț prealabil până la data de 13 iunie.


De vorbă cu artistul: Armin Mühsam 13 iunie ora 16:00

16 mai  –  13 iunie 2021
Deja în iunie 2019 jurnalistul de călătorii și bikerul Alexander Milz a vizitat România și Kunshaus 7B din Cisnădioara. Reportajul său este cu 60.000 de clickuri cel mai de succes din branșa turismului sustenabil din Transilvania. Mulțumim Alexander!  Vizionați reportaju